Glazura de ciocolata

Pentru glazura de ciocolata ai nevoie de :

170 g zahăr,
250 ml apă,
3-4 linguri ciocolată rasă sau cacao.

Se pun la fiert într-o oală mică zahărul cu apa, se spumează, se
încearcă ca pentru şerbet; cînd este suficient de legat, se ia
de pe foc şi se freacă, călduţ cu 3-4 linguri de ciocolată
rasă sau cacao. Cînd este încă moale, se întinde repede peste
tort, prajitura sau bomboane.

Pe cat de simpla de preparat glazura de ciocolata, pe atat de utila in bucataria oricarei mamici.

This entry was posted in Glazuri de ciocolata and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Trackback

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Pages

  • Categories

  • Archives

  • Parteneri

    -----------------------------------

    TopDirector

    Cere.ro - Conecteaza-te

    www.nFirme.ro - Director Web

    teste psihologice



    Caut Site .RO





    -----------------------------------
  • Poate te intereseaza si :